Lees hier alles over de werking van Golden Healer.

Golden Healer wordt ook wel een meester genezer genoemd, omdat het op alle chakra’s kan inwerken en verlichting kan brengen. Het wordt gevormd door kwarts met ijzeroxide erin, wat het geel maakt. Omdat het geel is, werkt het veel in op de solar plexus chakra. De kleur doet denken aan de zon en helpt je energieker en vitaler te voelen.

De reden waarom golden healer zo’n goede genezer is, is omdat de meeste mensen te weinig geel hebben in hun chakra’s of aura. Deze kleur staat voor zelfvertrouwen, eigenwaarde en je persoonlijke kracht inzetten. Heel veel mensen die aangetrokken worden tot edelstenen hebben hier moeite mee. Daarbij kan golden healer dus heel goed helpen.

Het is ook zo’n goede genezer, omdat alle kwalen afstammen van een gedachte in de trant van ‘ik ben niet … genoeg’. Dit kan vanalles zijn: ik ben niet goed genoeg, ik ben niet mooi genoeg, ik ben niet jong genoeg, ik ben niet rijk genoeg, ga zo maar door. Golden healer kan je helpen deze gedachte te boven te komen en te leren hoe jij juist wel genoeg bent.

Er staan verschillende golden healer stenen en sieraden in de shop. Je vindt ze allemaal hier of op Etsy.

In deze Engelstalige video vertel ik er nog eens over en laat je een paar prachtige golden healer items zien:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *