Ik combineerde 3 van mijn passies in de nieuwste oorbellen collectie: tarot, oorbellen en edelstenen.

Als je me volgt op mijn persoonlijke instagramaccount, dan weet je dat ik heel veel van tarot, lange oorbellen en edelstenen houd. Daarom heb ik deze passies nu verenigd in de nieuwste oorbellencollectie! Je kunt nu kiezen uit oorbellen met maansteen, geïnspireerd op de tarotkaart De Ster; oorbellen met tijgeroog en mookaiet, geïnspireerd op De Heremiet; oorbellen met maansteen en bergkristal, geïnspireerd op De Maan of oorbellen met rozenkwarts en bergkristal, geïnspireerd op de Keizerin.

De Keizerin staat voor een verzorgende persoon, overvloed, vruchtbaarheid en creativiteit. De Heremiet staat voor innerlijk werk, naar binnen keren, introspectie en innerlijke wijsheid. De Ster staat voor hoop, inspiratie, heling en je lijntje naar boven. Als laatste staat de Maan voor veranderlijke emoties, je intuïtie, dromen en/of nachtmerries en het onderbewuste.

Je vindt alle oorbellen via deze link. Welke is jouw favoriet? Van welke kaart zou jij nog graag een paar oorbellen of andere sieraden willen zien? Laat het me hieronder weten!

(De getoonde kaarten komen uit de Light Seer’s Tarot van Chris-Anne)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *