Zaterdag 28 mei 2022 kocht ik deze prachtige kristallen op de Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk.

Zaterdag 28 mei 2022 was het eindelijk zover: ik ging voor de eerste keer naar de Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk! Ik wilde al jaren gaan, maar door mijn chronische vermoeidheid lukte dat in de jaren hiervoor niet. Nu voelde ik me goed genoeg om te gaan, ook al was het 3 uur met de trein.

Ik ging al vroeg op pad om lekker op tijd aan te komen bij de Broodfabriek in Rijswijk. Het was meteen al druk, hoewel de beurs nog maar een uur open was. Ik kwam heel wat bekenden tegen, die ik ken van andere markten in het land, toen ik nog markten deed met AardeKracht. Het was gezellig om even een praatje te maken en wat mensen in het echt te zien, die ik alleen van instagram ken.

Er waren enorm veel kramen, ik geloof wel 300! Voordat de beurs begon, waren er bovendien al 5000 kaarten verkocht, dus lekker druk! Ik heb alles bekeken: trommelstenen, edelsteengravures, ruwe stukken, edelsteenkralen en -sieraden. De keuze was reuze! Ik zoch vooral naar roze amethist, groene opaal, golden healer, edelsteenbollen en –punten en heb uiteindelijk een mooie selectie kunnen maken.

In de video zie je alle edelstenen en kralen die ik kocht. De komende week zal ik elke dag nieuwe stukken uploaden hier in de winkel en op Etsy. Wil je op de hoogte blijven? Volg me dan op Instagram of TikTok! Bekijk hieronder mijn vlog en alle kristallen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *