Lees hier alles over de werking van groene opaal.

Groene opaal verbindt je met Moeder Aarde en laat je genieten van mooie dingen. Hierdoor geeft groene opaal je het gevoel dat je je thuis voelt op Aarde. De lichtgroene kleur doet denken aan jonge bladeren en nieuw mos. Door deze kleur hoort groene opaal bij de hartchakra. Het helpt je je hart te openen en meer liefde en compassie te voelen.

Veel gevoelige en hoogsensitieve mensen voelen zich niet thuis op Aarde, omdat er zoveel geweld, corruptie en duisternis is. Groene opaal kan je dan helpen om je te focussen op de mooie dingen in de wereld: bloemen, vlinders, vogels, bomen, alle natuurlijke schoonheid die je om je heen ziet. Hierdoor voel je je meteen meer thuis op de planeet. Hoe meer je je focust op de schoonheid van Moeder Aarde, hoe beter je je gaat voelen.

Groene opaal helpt niet alleen bij het genieten van mooie, natuurlijke fenomenen, maar ook bij het genieten van kunst. Als je geniet van mooie muziek, een prachtig schilderij of een boeiende film, dan voel je je meer op je gemak in de gemeenschap waarin je je bevindt. Hierdoor heb je het gevoel dat je er ook bij hoort. Iets waar veel gevoelige mensen ook moeite mee hebben.

Groene opaal is dus een geweldige steen om bij je te dragen als je dat thuisgevoel wilt ervaren. Een alternatief voor groene opaal is versteend hout, dat grotendeels dezelfde werking heeft. Bekijk alle groene opaal hier in de shop of op Etsy.

In deze vlog leg ik het nog eens uit in het Engels en laat ik wat sieraden en edelsteenstukken zien met groene opaal:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *