Lees hier alles over de werking van de Gouden Driehoek: Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts.

De Gouden Driehoek is heel bekend in de edelstenenwereld. Met deze benaming wordt het trio amethist, bergkristal en rozenkwarts bedoeld. Amethist brengt rust, kalmte en vrede, bergkristal brengt verheldering, zuivering en genezing en rozenkwarts brengt liefde, compassie en vriendelijkheid. Samen brengt de Gouden Driehoek harmonie in je hele huis. Het is daarom een fijn trio om in elke kamer te hebben.

Zelf heb ik ook meerdere Gouden Driehoeken door het hele huis heen liggen. Het is grappig, als ik zou moeten kiezen met mijn hoofd welke steen mijn favoriet is, dan zou ik gaan voor amazoniet of apatiet, omdat deze stenen turquoise zijn, mijn lievelingskleur. Als ik echter mijn hart laat spreken, kies ik voor de Gouden Driehoek en rozenkwarts in het bijzonder. Deze kwartsachtige stenen hebben een enorme aantrekkingskracht op me.

Het is altijd belangrijk stenen te kiezen met je intuïtie en je hart heeft maar 2 antwoorden: een duidelijke ‘ja’ of een duidelijke ‘nee’. Waarom je hart voor bepaalde stenen kiest, zegt het niet. Je moet dus vertrouwen in je hart hebben en de ondoorgrondelijke redenen waarom het iets wel of niet kiest. Dit werkt ook online: als je een mooie steen ziet en je denkt meteen ‘ja!’, dan is het een goede keuze voor jou, ook al is het een edelsteen of kleur die je niet zo gauw zou kiezen.

Overigens is het ook zo dat, als je een hele duidelijke ‘nee’ voelt bij een steen, het ook zo kan zijn, dat je deze juist extra hard nodig hebt en dat het een blokkade in één van je chakra’s aanduidt. Zo heb ik een hele tijd een hekel gehad aan geel en gele stenen, zoals citrien of tijgeroog. Dit duidde erop dat er een blokkade in mijn solar plexus chakra zat en ik wel wat meer zelfvertrouwen en eigenwaarde kon gebruiken.

Zo zie je maar weer, je lichaam, hart en intuïtie weten vaak meer dan jij en daarom kun je er maar het beste op vertrouwen. Bekijk alles met de Gouden Driehoek hier in de shop of op Etsy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *